Article ID : 00197968 / Last Modified : 11/04/2018

YouTube Error related message

Applicable Products and Categories of This Article

Your Sony TV may display an error message (Error 400) on the screen when watching YouTube, live Broadcast via antenna/cable/satellite or through HDMI connected devices. Alternatively, your YouTube application may not launch, or network connection cannot be established. These issues are not a failure of the TV.

Those issues are now resolved; however, if you are still experiencing those issues, we recommend you to follow the steps below.

How to solve this issue? 

I own a 

 

Sony's Android TV

In order to resolve this issue, please clear the app data from the YouTube application:

  1. Select [HOME] > [Settings] > [Apps]

  2. Select [YouTube]

  3. Select [Clear data] > [OK]

 

 

Sony's Smart TV

In order to resolve this issue, perform the following steps:

For W9xxA, W8xxA, W7xxA, W6xxA, X90xxA, X85xxA, X95xxB, X90xxB, X85xxB, W9xxB, W8xxB, W7xxB and W6xxB

  • Initialise the browser settings and delete all cookies:
  1. Select [Home]

  2. Select [Application]

  3. Select [Internet Browser]

  4. Select [Options]

  5. Select [Browser Settings]

  6. Select [Delete all Cookies]

  7. Select [Yes]

 

For R3xxC, R4xxC, R5xxC, W7xxC, W7xxD, W6xxD, W7xxE, W6xxE, X70xxE, X67xxE, W6xxF series

  • Initialise the TV personal information:
  1. Select [HOME] > [Settings]

  2. Select [Customer Support]

  3. Select [Initialize Personal Information]

  4. Select [OK]